Het grote voetbaloefenboek

978 90 483 1001 2

Techniek, tactiek, teamwork

Met QR-codes - Oefenvideo’s voor jouw mobiel!

Meer details

€ 14,99

Meer informatie

DRIBBELEN, PASSEN, SCHIETEN, koppen, de bal aannemen, de bal meenemen, duels, keepersacties, linie van drie, linie van vier, druk zetten, omschakelen, bewegingen, verdedigen, aanvallen en nog veel meer: dat is voetbal! Dit boek laat al deze aspecten van voetbal zien. Hoe word je een betere voetballer? Hoe kan ik als voetbaltrainer de oefenstof zo compleet en duidelijk mogelijk brengen? Dit boek vertelt alles over de basis van het moderne voetbal: van de individuele voetbalvaardigheden, de tactiek en het teamwork tot de conditie van de spelers en de spelregels.

IN TWINTIG KORTE VIDEOFILMPJES die je via een QR-code op je smartphone of tablet kunt oproepen, kun je de belangrijkste oefenstof zien. Zo til je als voetballiefhebber, van klein tot groot, je spel naar een hoger niveau!

 

Recensie NBD Biblion, 09-07-2014:

Dribbelen, passen, de bal aannemen, keepersacties, linie van drie en vier, druk zetten, omschakelen enz. Voetbal en de voetbaltraining komen in al zijn facetten aan bod. Na een inleiding volgen hoofdstukken over de warming-upprogramma’s, de techniek, tactiek en teamwork, conditie en voeding en de spelregels. Daarbinnen wordt telkens een deel van de training behandeld, van begin tot eind. Elk thema is in vieren gedeeld, variërend van gemakkelijk tot moeilijk. Elke oefening wordt, met behulp van schematische tekeningen of een of meerdere foto’s in kleur uitgelegd. Er is veel aandacht voor de warming-up, zowel voor voetballers als keepers. Uitgebreid wordt stilgestaan bij de conditie en de voeding. Er staat veel achtergrondinformatie bij de trainingsstof. Via QR-codes (ook de link wordt genoemd) worden twintig korte voetbalfilmpjes getoond van de belangrijkste oefenstof. Overzichtelijke lay-out met korte teksten in een goed leesbare letter. Achterin staat een uitgebreid register. Het keurig verzorgde boek is geschikt voor voetballers vanaf ca. 11 jaar en hun trainers.

Recensent: Erwin Tuinstra 

Datasheet

Aantal pagina's:224
Uitvoering:Integraalband
Nur:482
Verschijningsdatum:17-04-2014
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1001 2

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Het grote voetbaloefenboek

Het grote voetbaloefenboek

Techniek, tactiek, teamwork

Met QR-codes - Oefenvideo’s voor jouw mobiel!

Schrijf uw recensie

22 Andere producten in dezelfde categorie: