Hockeyoefeningen voor veld en zaal

978 90 483 1022 7

Hockeyoefeningen voor veld en zaal van Marc van Geest bevat meer dan 200 leerzame en uitdagende oefeningen en partijvormen.

Meer details

€ 27,50

Meer informatie

Hockeyoefeningen voor veld en zaal van Marc van Geest bevat meer dan 200 leerzame en uitdagende oefeningen en partijvormen. Het boek is onderverdeeld in twee delen: één voor in de zaal en één voor op het veld. In respectievelijk vijf en zeven categorieën en met verschillende
moeilijkheidsniveaus biedt Van Geest zowel basisoefeningen die op elk niveau te trainen zijn,
als meer complexe, tactische oefeningen die zelfs op het hoogste niveau uitdagend blijven.


Marc van Geest is gediplomeerd hockeytrainer en leercoach voor de KNHB. Als coach is hij de
afgelopen jaren met Ring Pass Delft MC1 twee keer landskampioen in de zaal (2009 en 2011) en één keer landskampioen veld (2011) geworden.

 

Recensie NBD Biblion, 27-08-2014:

Uitgebreide verzameling trainingsvormen, bestemd voor volwassenen die hockeytrainingen verzorgen op zowel het veld als in de zaal. Het boek biedt in het totaal 190 trainingsoefeningen (70 zaal en 120 veld), met de aanwijzingen om die te differentiëren naar vijf verschillende niveaus. Behandeld worden: inspeeloefeningen, drijf- en dribbeltechnieken, basistechnieken, passoefeningen cirkelspel en scoren, overtallen  en weerstand en spel- en partijvormen. De oefeningen worden duidelijk weergegeven met velddiagrammen en pijlsituaties. Bij elke oefeningen staat vermeld wat de trainingsdoelen zijn en wat de aandachtspunten voor de trainer zijn. Het geheel is zeer goed verzorgd, duidelijk en volledig in kleur uitgevoerd, waardoor het een zeer praktisch handboek is voor hockeytrainers.

Recensent: Jacqueline Wouda

Datasheet

Auteur:Marc van Geest
Aantal pagina's:256
Uitvoering:Integraalband
Nur:482
Verschijningsdatum:22-05-2014
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1022 7

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Hockeyoefeningen voor veld en zaal

Hockeyoefeningen voor veld en zaal

Hockeyoefeningen voor veld en zaal van Marc van Geest bevat meer dan 200 leerzame en uitdagende oefeningen en partijvormen.

Schrijf uw recensie

25 Andere producten in dezelfde categorie: