Het was weer TOP Bekijk groter

Het was weer TOP

978 94 92500 94 6

Of je nu iets hebt met FC Oss of niet, dit boek is een must-read voor iedere voetballiefhebber.

Meer details

€ 18,95

Meer informatie

Of je nu iets hebt met FC Oss of niet, dit boek is een must-read voor iedere voetballiefhebber. Want het boek gaat niet alleen over voetbal. Dit is een verhaal over semi-profs, kunstgras, exotische verrassingen, 'teletekstshirts', passie en bestuurders, maar vooral over liefde voor de sport.

‘Wij willen TOP Oss terug!’, is al bijna tien jaar een veelgehoorde kreet in Oss. En parallel daaraan leeft er de onderhuidse angst voor degradatie. Maar nu zoemt er wat anders door het Frans Heesen Stadion. Cynisme en chagrijn maken daarom heel voorzichtig plaats voor optimisme. Tenminste, dat merken de twee schrijvers tijdens het jaar waarin zij de club op de voet volgen. Hoe kan het ook anders? Een hagelnieuw complex, een aansprekende hoofdsponsor en ongeslagen bovenaan na vier wedstrijden.

Joost (29) en Roel Kuilder (26) zijn geboren en getogen Ossenaren. Aan de hand van hun vader bezochten zij meer dan 20 jaar geleden hun eerste wedstrijd van TOP Oss. Ze waren meteen verkocht. Sinds 2013 volgt Roel FC Oss voor regionale omroep Dtv/MFM, terwijl Joost de wedstrijden tussen de harde kern bekijkt.

Datasheet

Auteur:Joost & Roel Kuilder
Aantal pagina's:224
Uitvoering:Paperback
Nur:489
Verschijningsdatum:mei 2018
ISBN/ EAN:978 94 92500 94 6

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Het was weer TOP

Het was weer TOP

Of je nu iets hebt met FC Oss of niet, dit boek is een must-read voor iedere voetballiefhebber.

Schrijf uw recensie

27 Andere producten in dezelfde categorie: