Keje Molenaar - Meesterlijk Bekijk groter

Keje Molenaar - Meesterlijk

978 94 92920 23 2

Biografie van Keje Molenaar

Meer details

€ 21,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Keje Molenaar (29 september 1958) is een van de weinige voetballers die furore maakte bij Ajax én Feyenoord. Bovendien haalde de geboren en getogen Volendammer het Nederlands elftal. Hij was een snelle, technisch begaafde rechtervleugelverdediger met een prachtige voorzet die ook op andere posities uit de voeten kon. Daarnaast is Molenaar de enige prof die tijdens zijn voetbalcarrière een rechtenstudie volgde en vervolgens uitgroeide tot topadvocaat. Hij kwam vaak in de publiciteit doordat hij altijd vrijuit zijn mening gaf. Dat leidde soms tot pittige conflicten.

In deze biografie ter gelegenheid van zijn zestigste verjaardag komen niet alleen zijn voetballoopbaan en zijn carrière als advocaat aan de orde maar ook de toekomst van het Nederlandse voetbal, zijn passie voor muziek, de invloed van de Australische mysticus Barry Long en vooral de Fluwelen Revolutie van Johan Cruijff. Daarin speelde Keje Molenaar een belangrijke rol en komt hij tot enkele opmerkelijke onthullingen.

Auteur Bert Nederlof werkte ruim 35 jaar als redacteur en eindredacteur voor het weekblad Voetbal International en maakte eerder biografieën over onder anderen Ronald Koeman, Leo Beenhakker, Huub Stevens en Rob Rensenbrink.

Datasheet

Auteur:Bert Nederlof
Aantal pagina's:224
Uitvoering:Paperback
Nur:491
Verschijningsdatum:September 2018
Druk:1
ISBN/ EAN:9789492920232

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Keje Molenaar - Meesterlijk

Keje Molenaar - Meesterlijk

Biografie van Keje Molenaar

Schrijf uw recensie

29 Andere producten in dezelfde categorie: