Piet Keur - Stappen & Scoren Bekijk groter

Piet Keur - Stappen & Scoren

978 94 93160 17 0

Piet Keur - Stappen & Scoren is een boek over drank, voetbalhumor, vechtpartijen, vrouwen, strandbedden en doelpunten.

Meer details

€ 21,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Piet Keur. Oud-spits van onder andere Feyenoord, AZ, FC Twente en Heerenveen maakte 175 doelpunten in het betaalde voetbal. Desalniettemin staat Keur meer bekend om zijn uitspattingen buiten het veld dan om zijn kwaliteiten in de vijandelijke 16. Keur is een levensgenieter. Iemand die niet snel een drankje zal weigeren. Nooit gedaan. Ook niet toen hij nog als profvoetballer actief was. Niet voor niets is Piet Likeur één van zijn befaamde bijnamen.

In zijn biografie ‘Piet Keur - Stappen & Scoren’ een groot aantal hilarische anekdotes. Over hoe hij bijna op de vuist ging met Sven Kramer, over hoe hij plankgas een restaurant binnen reed, over het ontstaan van zijn bijnaam Piet Likeur en over hoe een dronken dolletje aan het zwembad hem een zware knieblessure opleverde. Piet Keur - Stappen & Scoren is een boek over drank, voetbalhumor, vechtpartijen, vrouwen, strandbedden en doelpunten.

Leo Oldenburger (1965) is voetbalcommentator en presentator bij Fox Sports. Hij deed verslag van honderden Champions League- en Nederlands Elftalwedstrijden. Oldenburger schreef meerdere boeken over sport, waaronder het in 2018 verschenen ‘Keepers Zijn Gek’.

 

“Piet is een mooie kerel. Rechtdoorzee. Goudeerlijk én een lachebek. Hij liep bij SVV altijd lachend rond, meestal in zijn korte broek. Haha, volgens mij hij heeft het meestal wel goed naar zijn zin. Ik heb het idee dat hij heerlijk makkelijk in het leven staat. Ja, Piet is Piet. Bij hem hoor je na elke drie woorden een lach. Voor de sfeer is hij geweldig, moet ik zeggen. Ik vind hem echt een sympathiek mens, gewoon omdat hij altijd zichzelf is.”

Dick Advocaat over Piet Keur.

Datasheet

Auteur:Leo Oldenburger
Aantal pagina's:224
Uitvoering:Paperback
Nur:491
Verschijningsdatum:12-11-2019
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93160 17 0

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Piet Keur - Stappen & Scoren

Piet Keur - Stappen & Scoren

Piet Keur - Stappen & Scoren is een boek over drank, voetbalhumor, vechtpartijen, vrouwen, strandbedden en doelpunten.

Schrijf uw recensie

29 Andere producten in dezelfde categorie: