Schaken met Edgar Davids Bekijk groter

Schaken met Edgar Davids

978 94 93201 15 6

Verhalen rond het Nederlands Elftal.

Meer details

€ 21,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Voetballers en trainers hebben hun eigenaardigheden en bijzonderheden. Eén ding is zeker, ze staan altijd in het middelpunt van de belangstelling. In het heetst van de strijd gebeurt van alles, soms ontroerend, soms lachwekkend. Als de camera’s niet de buurt zijn gebeurt er echter ook van alles. De Leede stond er jarenlang met zijn neus bovenop.

In korte verhalen komt een breed scala hoofdrolspelers voorbij. Clarence Seedorf die al jong zijn mannetje staat en Dick Advocaat als berekenende tafeltennisser. De verloren foto met George Best, schaken met Edgar Davids, de tranen van Frank Rijkaard en een geïmproviseerde persconferentie met David Beckham, de totstandkoming van de wonderlijke foto van Mario Götze met Lionel Messi in het Maracana-stadion, de oppoetsbeurt van de barbecue van Johan Cruijff en de vrolijke taferelen rond de Oranjevrouwen na de EK-finale in 2017 komen voort uit zijn tijd als perschef bij het Nederlands elftal en zijn werkzaamheden rond EK’s en WK’s.

Stuk voor stuk voetbalverhalen die zorgen voor een glimlach, maar ook voor verwondering. Ze lichten in elk geval een tipje van de sluier op in de wereld van de voetbaliconen van de afgelopen decennia. De verhalen zijn heerlijk leesvoer voor de voetballiefhebbers die denken hun helden te kennen, maar nog niet alles over hen weten.

Datasheet

Auteur:Rob de Leede
Aantal pagina's:192
Uitvoering:paperback
Nur:489
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93201 15 6

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Schaken met Edgar Davids

Schaken met Edgar Davids

Verhalen rond het Nederlands Elftal.

Schrijf uw recensie

17 Andere producten in dezelfde categorie: