1 van de 11 Bekijk groter

1 van de 11

978 94 93160 87 3

De keepers van Oranje.

Meer details

€ 21,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Keepers... Het zijn aparte gevallen. Ondanks het feit dat ze er anders uitzien dan de overige tien én ze ook andere dingen mogen, blijven ze 1 van de 11. Zelfs als je trainers over hun systeem hoort praten en zij dan categorisch reppen van 4-3-3, 4-4-2 of 5-3-2. Het zijn er altijd tien. Alsof ze niet meedoen.

Dit boek bevat portretten van illustere Oranje-keepers. Van voormalig recordinternational Edwin van der Sar en Europees kampioen Hans van Breukelen tot de huidige Oranje-doelman Jasper Cillessen en ladykiller Frans de Munck. De elf met het hoogste aantal interlands krijgen hier een welverdiende plek. Daarnaast is er een eervolle vermelding voor Jan Jongbloed. Op de ranglijst van keepers met de meeste duels valt hij weliswaar net buiten de boot, maar omdat hij twee WK-finales speelde kan en mag Jongbloed natuurlijk niet ontbreken. Ach ja, een boek schrijven over een van de elf en er dan twaalf opvoeren - dat is dan ook wel weer typisch. Voor keepers.

Het is niet de eerste keer dat Yoeri van den Busken en Leo Oldenburger verhalen over keepers publiceren. Van den Busken schreef de biografieën van Piet Schrijvers en Jan Jongbloed. Oldenburger maakte tv-documentaires over Piet Schrijvers en Jan van Beveren en publiceerde daarnaast Het Grote Keepersboek en Keepers Zijn Gek.

Datasheet

Auteur:Leo Oldenburger & Yoeri van den Busken
Aantal pagina's:224
Uitvoering:paperback
Nur:489
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93160 87 3

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

1 van de 11

1 van de 11

De keepers van Oranje.

Schrijf uw recensie

17 Andere producten in dezelfde categorie: