Stille velden Bekijk groter

Stille velden

978 94 93201 35 4

Bizarre sportverhalen uit de lockdown.

Meer details

€ 19,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

In Stille Velden, bizarre sportverhalen uit de lockdown wordt uitgebreid uit de doeken gedaan waarom in Nederland, in tegenstelling tot de rest van Europa, de voetbalcompetitie maar  liefst 187 dagen  stillag.
Het grootste sportfestijn van het jaar, de Olympische Spelen, werd een jaar uitgestel. De Tour de France ging door, niet één wielrenner testte positief, maar de koersdirecteur wel! En wat te zeggen van de nummer 1 van de tennisranglijst die tijdens de coronaperiode besmet raakte door het coronavirus. Laat je verbazen door deze  verzameling van bizarre sportverhalen! Het coronavirus leverde een verzameling van bizarre sportverhalen en anekdotes uit de lockdown op. Zeer waarschijnlijk kunnen we ons over vijf, tien of vijftien jaar niet meer voor te stellen is dat ze daadwerkelijk zijn gebeurd.

Hans Klippus (1957) was langdurig werkzaam voor NRC Handelsblad en Algemeen Dagblad. Hij deed voor die dagbladen verslag van onder meer elf edities van de Olympische Spelen. Een van zijn eerdere publicaties, De Derby, over de rivaliteit van de twee bekende amateurclubs uit Spakenburg, won in 2007 de Publieksprijs bij de verkiezing van het beste sportboek.

Datasheet

Auteur:Hans Klippus
Aantal pagina's:192
Uitvoering:paperback
Nur:489
Verschijningsdatum:november 2020
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493201354

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Stille velden

Stille velden

Bizarre sportverhalen uit de lockdown.

Schrijf uw recensie

25 Andere producten in dezelfde categorie: