Golfen met Phil Allen - Haal het beste uit je bunkerspel Bekijk groter

Golfen met Phil Allen - Haal het beste uit je bunkerspel

978 94 93201 67 5

Haal het beste uit je bunkerspel.

Meer details

€ 16,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

In Haal het beste uit je bunkerspel wordt zeer gedetailleerd ingegaan op alle mogelijkheden om ‘ongeschonden’ het zand te verlaten.

Allereerst aandacht voor de slag en het belang van de juiste houding , gebruik van de optimale club, de balpositie, de uitlijning en natuurlijk de grip tijdens de swing. Verschillende slagen worden uitgebreid besproken en geïllustreerd aan de hand van foto’s en tekeningen. Daarnaast kunnen via de QR codes de instructie filmpjes worden bekeken , die Phil Allen speciaal voor dit boek opnam.

Phil Allen laat zien dat simpele aanpassingen in houding en balpositie zorgen voor een perfecte hoogte en afstand van de slag waardoor de afstand tot de pin optimaal is. Vervolgens worden een aantal oefeningen toegelicht die de golfer in staat stellen de techniek de verbeteren en fouten te elimineren. Ook hier geldt; de scorekaart laat zien waar verbeteringen mogelijk zijn en de handicap verder omlaag kan!

Hét boek om aan de hand van een professional het golfspel daadwerkelijk te verbeteren!

Phil Allen is al jaren coach van Joost Luiten, Nederlands beste golfer, maar begeleidt daarnaast ook een aantal andere jonge talenten. Daarnaast is de uit Engeland afkomstige Allen actief als pro op Golfcenter SEVE, Eind vorig jaar werd hij door het Golf Digest Magazine uitgeroepen tot een van de 75 Best International Teachers van de wereld.

Datasheet

Auteur:Phil Allen
Aantal pagina's:64
Uitvoering:paperback met flappen
Nur:482
Verschijningsdatum:juni 2021
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493201675

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Golfen met Phil Allen - Haal het beste uit je bunkerspel

Golfen met Phil Allen - Haal het beste uit je bunkerspel

Haal het beste uit je bunkerspel.

Schrijf uw recensie

9 Andere producten in dezelfde categorie: