Aquarelleren

978 90 4831 957 2

Een praktisch handboek.

Meer details

€ 19,99

€ 19,99

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Aquarel (waterverf ) is het populairste schildermateriaal onder kunstenaars, want het is goedkoop, droogt snel en er kunnen oneindig veel nuances in licht en schaduw mee aangebracht worden. Dit boek biedt een complete, stapsgewijze handleiding die u begeleidt vanaf uw eerste penseelstreken tot het maken van kunstwerken die u trots tentoon kunt stellen.

Deel 1, Beginnen met aquarelleren, laat alle basistechnieken zien, van het maken van een wassing en het toepassen van nat in nat tot structuurtechnieken, zoals spatten, drogekwasttechniek en sgraffito.

Deel 2, Aquarelprojecten, bevat meer dan 25 grote projecten die voortborduren op de schildertechnieken die in deel 1 aan bod kwamen. Ze zijn voorzien van instructies door vooraanstaande aquarellisten en behandelen allerlei populaire onderwerpen: luchten en water, landschappen, bomen en bloemen, stillevens, dieren, gebouwen en mensen. Verder is er aanvullende informatie over hoe u bepaalde onderwerpen het beste kunt benaderen. Aquarelleren is helder geschreven, prachtig geïllustreerd en staat boordevol nuttige tips en technieken!

Deze herdruk is verschenen in een geheel nieuwe uitvoering met een nieuw ISBN.

Datasheet

Auteur:Wendy Jelbert & Ian Sidaway
Aantal pagina's:256
Uitvoering:paperback
Nur:476
Verschijningsdatum:mei 2021
Druk:3
ISBN/ EAN:9789048319572

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Aquarelleren

Aquarelleren

Een praktisch handboek.

Schrijf uw recensie

9 Andere producten in dezelfde categorie: