Bekijk groter

Kalligrafie

978 90 4832 052 3

Een praktisch handboek.

Meer details

€ 19,99

€ 19,99

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

In dit professionele boek komen alle aspecten van het ‘schoonschrijven’ aan bod. In het eerste deel komt de basis van de kalligrafie aan de orde, compleet met een beschrijving van alle benodigde materialen en gereedschappen.
Bij de voorbeeldalfabetten leert u wat de vereiste penhoek is, hoe de streken moeten worden gevormd en wat de kenmerkende lettergroepen zijn. U krijgt tips voor ontwerp en lay-out en alle essentiële technieken worden helder uitgelegd. Ook leert u hoe u prachtige digitale kalligrafie kunt creëren op de computer. Het tweede deel bevat meer dan vijftig praktische toepassingen, waaronder uitnodigingen, cadeaudoosjes, T-shirts en wenskaarten, die stap voor stap worden beschreven.

JANET MEHIGAN volgde kalligrafielessen tijdens haar vijfjarige kunstopleiding. Ze is cum laude afgestudeerd in de pedagogiek en ze is lid van de Britse kalligrafische genootschappen Society of Scribes and Illuminators (SSI) en Calligraphy and Lettering Arts Society (CLAS). Ze doceert kalligrafie, tekenen en schilderen op alle niveaus en verzorgt workshops voor geïnteresseerden en kalligrafieverenigingen. Haar werk is in veel exposities tentoongesteld en ze heeft diverse kalligrafieboeken geschreven. Janet geniet van zowel hedendaagse als traditionele kalligrafie en haar prachtige eigen werk is helder van kleur en zeer intrigerend.

Deze herdruk verschijnt in een geheel nieuwe uitvoering met een nieuw ISBN.

Datasheet

Auteur:Janet Mehigan
Aantal pagina's:256
Uitvoering:paperback
Nur:476
Verschijningsdatum:september 2022
Druk:1
ISBN/ EAN:9789048320523

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Kalligrafie

Kalligrafie

Een praktisch handboek.

Schrijf uw recensie

5 Andere producten in dezelfde categorie: