De natuur als kompas Bekijk groter

De natuur als kompas

978 90 5011 749 4

Navigeren met behulp van de zon, maan, sterren, zee, planten en dieren

Meer details

€ 19,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Stel: je bent bezig met een wandeltocht door de wildernis, maar je verdwaalt en de batterij van je telefoon is leeg en je hebt geen GPS bij je. Wat nu? Geen paniek! Gebruik de zon, maan, sterren, wolken, wind, bomen en vogels als je trouwe bondgenoten om erachter te komen waar je bent en welke kant je op moet. Het kan, blijkt uit het boek De natuur als kompas van de Britse wandelaar en navigatie-expert Tristan Gooley.

Bij natuurlijke navigatie draait het met name om de juiste richting te kiezen, zonder gebruik te maken van technische hulpmiddelen of instrumenten. Je gebruikt alleen natuurlijke wegwijzers zoals de zon, de maand, de sterren, het landschap, de zee, het weer, de planten en de dieren.

Je leert waarom sommige bomen groeien zoals ze groeien en hoe ze jou de weg kunnen wijzen in het landschap. Je ontdekt hoe je natuurlijke herkenningspunten kunt gebruiken om te navigeren, zowel op de oceaan als midden in de stad.

‘Natuurlijk navigeren’ gaat trouwens niet alleen over het vinden van de weg. Het is ook een aansporing om je omgeving goed in je op te nemen. Het boek ‘De natuur als kompas’ staat boordevol weetjes en geweldige verhalen en laat je op een verrassende manier zien hoe je de natuur als kompas kunt gebruiken.

'Het perfecte boek voor het begin van je eigen avontuur’- Ranulph Fiennes

‘Dit boek biedt ons de kans om op een vanzelfsprekende manier de band met de natuur om ons heen te hernieuwen. Een geweldig boek!’- Bear Grylls

Datasheet

Auteur: Tristan Gooley; geïllustreerd door Ruth Murray
Aantal pagina's:196
Uitvoering:Paperback
Verschijningsdatum:2020
ISBN/ EAN:978 90 5011 749 4

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

De natuur als kompas

De natuur als kompas

Navigeren met behulp van de zon, maan, sterren, zee, planten en dieren

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: