Als je het zo bekijkt Bekijk groter

Als je het zo bekijkt

978 94 93201 78 1

€ 18,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Weinigen kennen het echte verhaal. Tot nu. ‘Als je het zo bekijkt’ geeft lezers een exclusief inkijkje in de verborgen wereld achter de natuur. Het gaat voorbij de krantenkoppen en onthult met humor niet eerder vertoonde gezichten van de planten en dieren om ons heen.

Voor ‘Als je het zo bekijkt’ had Maarten Buijs toegang tot – soms anonieme – bronnen dichtbij talloze grootheden uit het planten- en dierenrijk. Tijdens de seizoenen leerde hij planten en dieren kennen buiten het zicht van drukte en rumoer. Vanuit zijn eigen ervaringen en aangevuld met verklaringen van bekende en onbekende figuren uit de natuur bracht hij de bijzonderste momenten bij elkaar in tekst en tekeningen. Even is de lezer deel van een verhaal dat normaal aan het oog onttrokken is. Eerlijk. Intiem. Ontwapenend.

Met meer dan 40 columns en 75 tekeningen werpt het boek een unieke humoristische blik op de natuur door de ogen van menselijk gedrag. Dit op het oog luchtige portret houdt lezers een verrassende spiegel voor.

Datasheet

Auteur:Maarten Buijs
Aantal pagina's:128
Uitvoering:hardcover
Nur:410
Verschijningsdatum:augustus 2021
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493201781

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Als je het zo bekijkt

Als je het zo bekijkt

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: