Zaai een zaadje!

978 90 483 2028 8

Zelf bloemen, groenten en kruiden zaaien

Meer details

€ 16,99

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Het opkweken van planten uit zaden is een erg leuke, milieuvriendelijke manier om zelf heerlijk eten en mooie bloemen te produceren. En het is helemaal niet moeilijk! Volg de tips in dit boek op en bespaar meteen geld, ontwikkel je skills op het gebied van tuinieren en geniet van het spannende assortiment planten dat je in je tuin, in potten of zelfs gewoon in een balkonbak kunt kweken.

Ben je nog niet zo bekend met het zaaien van zaden? Geen zorgen: dit boek laat je alle ins en outs zien. Ontdek hoelang zaden nodig hebben om te kiemen, hoe en wanneer je ze moet zaaien en wat de zaailingen nog meer nodig hebben om tot gezonde, productieve volwassen planten uit te groeien.  

Daarnaast vind je in dit boek 30 prachtig gefotografeerde plantenprofielen van de meest lonende bloemen en groenten om zelf uit zaad op te kweken. Deze profielen helpen je te kiezen wat je gaat zaaien en zullen je inspireren om eens iets nieuws te proberen. Simpele, leuke projecten, zoals zelf een kweekbak maken, laten je zien hoe eenvoudig, goedkoop en duurzaam opkweken uit zaad kan zijn.

Datasheet

Auteur:Sophie Collins & Melissa Mabbitt
Aantal pagina's:144
Uitvoering:Gebonden
Nur:423
Verschijningsdatum:28-06-2022
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 2028 8

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Zaai een zaadje!

Zaai een zaadje!

Zelf bloemen, groenten en kruiden zaaien

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...