New York Compleet Bekijk groter

New York Compleet

978 90 827 8301 8

Ontdek de 'Big Apple' aan de hand van de echte New York kenners!

Meer details

€ 22,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

New York is magisch, trekt ieder jaar meer toeristen. Op Times Square en omgeving zit de champagne in de lucht. De stad is een en al dynamiek. Veertienduizend gele taxi's kleuren het stadsbeeld en het is overal druk op straat. Niet alleen Manhattan steelt de show. Ook de andere vier stadsdelen zijn steeds meer booming.

In Brooklyn, bij de rivier, wemelde het kort geleden nog van de vervallen pakhuizen. Nu is het er super trendy met muziekclubs, restaurants en kunstgaleries.
In Queens vind u een ongekende diversiteit aan buurten zoals het 'andere Chinatown' met zijn geheel eigen karakter. De musea zijn er beslist een bezoekje waard.
Vergeet vooral ook Staten Island niet, een heerlijk wandelgebied met verrassende bezienswaardigheden en de veerboot is gratis!
Maar de grootste verrassing is The Bronx. Het stadsdeel had een slechte naam maar heeft nu alles in huis om de nieuwe toeristische hotspot van New York te worden, zoals The Huffington Post al in 2015 schreef. Het is de geboorteplaats van de hip-hop en het Yankees Stadium is een must-see. U vindt er een eigen populair Little Italy, mooie musea en parken, de befaamde dierentuin en zelfs een idyllisch 'City Island'.

New York kenners Willem Post en Ton Wienbelt bieden u een uitgekiend menu van 100 bijzondere plekken in de vijf stadsdelen: aparte winkels, musea, muziekclubs en andere insider-plekjes die uw bezoek onvergetelijk maken. Eerder publiceerden Post en Wienbelt toeristische boeken over Manhattan, Brooklyn en Queens. Hun eersteling, 'De Magie van New York', verscheen in het Engels onder de titel 'Enchantment of New York'.

*inclusief 3 stadswandelingen

Datasheet

Auteur:Willem Post & Ton Wienbelt
Aantal pagina's:224
Uitvoering:Paperback
Nur:513
Verschijningsdatum:26 april 2019
Druk:1
ISBN/ EAN:9789082783018

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

New York Compleet

New York Compleet

Ontdek de 'Big Apple' aan de hand van de echte New York kenners!

Schrijf uw recensie

2 Andere producten in dezelfde categorie: