Veldgids Vogeltrek Bekijk groter

Veldgids Vogeltrek

978 90 5011 665 7

Trekvogels herkennen aan hun roep

Meer details

€ 32,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Elk jaar is de vogeltrek weer een fascinerend fenomeen. Welke vogels zijn dat en hoe herken je ze? Deze gids helpt om trekvogels te herkennen aan hun trekroep en vliegbeeld. Van de imposante kraanvogels tot aan de kleinste zangvogels en van de meest algemene ganzen tot en met zeldzame doortrekkers als roodkeelpieper of ortolaan.

Illustratieve foto’s en sonogrammen van de geluiden helpen bij de herkenning. Verspreidingskaarten met de broed- en overwinteringsgebieden maken de soms lange trekroutes zichtbaar. De geluiden zijn te beluisteren op de app BirdSounds Europe.

In samenwerking met Vogelbescherming Nederland.

Vogelgeluiden-app 'BirdSounds Europe'
Om de geluiden te beluisteren die in deze gids worden beschreven, adviseren wij u de zeer uitgebreide app BirdSounds Europe te gebruiken. In deze app is een aparte collectie opgenomen die direct toegang bieden tot de geluiden die in de Veldgids Vogeltrek worden beschreven. De app bevat (op het moment van schrijven) bijna 2000 verschillende geluiden van 413 Europese vogelsoorten. En dit wordt in de toekomst nog verder uitgebreid.

Datasheet

Auteur:Dick de Vos & Sam Gobin
Aantal pagina's:320
Uitvoering:Gebonden
Verschijningsdatum:2019
ISBN/ EAN:978 90 5011 665 7

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Veldgids Vogeltrek

Veldgids Vogeltrek

Trekvogels herkennen aan hun roep

Schrijf uw recensie

7 Andere producten in dezelfde categorie: