Veldgids Vogelzang Bekijk groter

Veldgids Vogelzang

978 90 5011 790 6

Vogels herkennen aan hun zang en roep

Meer details

€ 35,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Genomineerd voor de Jan Wolkers Prijs 2017

Veldgids Vogelzang beschrijft de roep, zang, triller of roffel van 200 Europese soorten die vooral door hun geluid opvallen, van tjiftjaf tot wielewaal en van bosuil tot parelduiker. De gids stelt niet het uiterlijk centraal, maar het geluid.

Een helder systeem van determinatiesleutels leidt in enkele stappen naar de beschrijving per soort, met foto’s, verspreidingskaarten en sonogrammen die de geluiden letterlijk in beeld brengen.

De beschrijvingen vatten roep en zang treffend in woorden, daarbij aangevuld met handige ezelsbruggetjes, van de misthoorn van de roerdomp tot het ‘kwik-me-dit’ van de kwartel. Ook de functie van de verschillende soorten roep en zang wordt beschreven.

Een handig boek voor beginners én gevorderden. Ook geschikt voor vogelcursussen en –excursies. Genomineerd voor de Jan Wolkers Prijs 2017. Ongewijzigde herdruk.

‘Deze veldgids geeft een vliegende start bij het herkennen van vogelzang en biedt ook de doorgewinterde vogelaar veel nieuwe inzichten’ - Ruud van Beusekom, Vogelbescherming Nederland

Vogelgeluiden-app 'BirdSounds Europe'
Aanvullend kun je de app BirdSounds Europe >> aanschaffen. Deze uitgebreide app biedt gemakkelijk toegang tot de in het boek beschreven geluiden. 'BirdSounds Europe' is voor de iPhone verkrijgbaar via de appstore van Apple en voor Android-toestellen via de Play Store van Google.

Datasheet

Auteur:Dick de Vos
Aantal pagina's:288
Uitvoering:Gebonden
Verschijningsdatum:2020
ISBN/ EAN:978 90 5011 790 6

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Veldgids Vogelzang

Veldgids Vogelzang

Vogels herkennen aan hun zang en roep

Schrijf uw recensie

7 Andere producten in dezelfde categorie: