Historisch Schotland Bekijk groter

Historisch Schotland

978 94 92920 96 6

€ 24,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Schotland. Een land wat beelden oproept van mistige hooglanden, oude kastelen en ruïnes, Keltische steencirkels en woeste bergen waarin het verleden nog steeds voelbaar aanwezig is. In deze gids neemt de auteur de lezer mee langs de mystieke, historische plekken van dit bijzondere land. Plaatsen zoals Rosslyn Chapel, Glamis Castle, Plusgarden Abbey, de Ring of Brodgar, het graf van prinses Scota, Linlithgow Palace en de Callanish Stones.

Plaatsen waar verleden, heden en toekomst vaak samenkomen en boeiend zijn om te bezoeken, kennis te nemen van de geschiedenis en de mystieke sfeer in te ademen.

Schotland is niet alleen een geweldig vakantieland waarin ontspanning, rust en stilte voorop staan maar, voor diegenen die meer willen ontdekken, ook een land dat een kijkje gunt in een bijzondere geschiedenis die meer dan 60.000 jaar terug gaat.

Jaap Hiddinga is natuurkundige en adviseur op het gebied van duurzaamheid. Zijn liefde voor Schotland bracht hem een aantal jaren geleden naar dit prachtige land, waar hij in de buurt van Edinburgh leeft en woont. Voor Edicola schreef hij vele boeken over bewustwording en zingeving.

Datasheet

Auteur:Jaap Hiddinga
Aantal pagina's:160
Uitvoering:Paperback
Nur:512
Verschijningsdatum:Juli 2019
Druk:1
ISBN/ EAN:9789492920966

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Historisch Schotland

Historisch Schotland

Schrijf uw recensie

12 Andere producten in dezelfde categorie: