Ongekend Londen Bekijk groter

Ongekend Londen

978 94 93160 23 1

Ervaar de stad als een local.

Meer details

€ 24,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Schattige straatjes met bontgekleurde huizen, talloze gezellige foodmarkets en prachtige groene parken; Londen heeft zo veel meer te bieden dan de Big Ben en Piccadilly Circus. Wie de Britse hoofdstad beter leert kennen, ontdekt al snel wat een opvallend gezellige en veelzijdige stad Londen is. De miljoenenstad bestaat eigenlijk uit tientallen aan elkaar gegroeide dorpen, elk met een uniek karakter en interessante bezienswaardigheden.

In ‘Ongekend Londen’ nemen ’locals’ je al wandelend mee naar hun favoriete wijken. Struin langs het Regent’s Canal naar Little Venice, spot damherten in Richmond Park en neem de ferry over de Theems naar Greenwich. Bezoek unieke pubs, sfeervolle theaters, onverwachte musea, bijzondere winkeltjes en geniet van een typische Britse sunday roast met een pint of lager. Ervaar Londen als een local!

Nederlandse journaliste en filmmaakster Pauline den Hartog Jager verhuisde in 2012 terug naar haar geboortestad Londen. Ze slentert graag door knusse straatjes en houdt ervan om verrassende plekken in de kleurrijke en eigenzinnige stad te bezoeken. Ze is vaak in het theater, op een marktje of in één van de vele parken te vinden. 

Datasheet

Auteur:Pauline den Hartog Jager
Aantal pagina's:160
Uitvoering:Paperback
Nur:512
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93 160 23 1

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Ongekend Londen

Ongekend Londen

Ervaar de stad als een local.

Schrijf uw recensie

12 Andere producten in dezelfde categorie: