North Coast 500 - Schotland Bekijk groter

North Coast 500 - Schotland

978 94 93201 22 4

Een ontdekkingsreis door Noord-Schotland.

Meer details

€ 24,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Deze reisgids laat een aantal van die mogelijkheden in Schotland zien, samen met handige tips over het weer en hoe men zich kan voorbereiden op de avontuur in de natuur.

Schotland, een land van ongerepte natuur. Met mistige hooglanden, woeste bergen, diepblauwe meren, prachtige valleien met watervallen. Tevens zijn er uitgestrekte bossen, heidevelden en een geweldige flora en fauna. In de 40 jaar dat de auteur inmiddels in dit land woont, heeft hij talloze uitgebreide tochten gemaakt in de natuur.  

Schotland is een geweldig en rijk gevarieerd land waarin ontspanning, rust en stilte in de natuur voorop staan. Ook voor de mensen die deze (meditatieve) stilte zoeken. Dezelfde natuur biedt ook avontuur en beweging. Voor degene die daar belangstelling voor heeft, kan men dus ook avontuurlijke activiteiten in die natuur ondernemen. Bergsport, skiën, fietsen, wandelen, kanovaren en andere watersporten zijn een aantal van de mogelijkheden en elke streek biedt een ruim aanbod aan activiteiten op dit gebied. Welcome to Scotland of in de oude taal, het Gaelic: Fàilte gu na h-Alba!

Jaap Hiddinga studeerde kwantumnatuurkunde en chemie.  Hij heeft vele boeken geschreven. In het fonds van Edicola verschenen: Transformatie naar nieuw leven; Voorbij de illusie; Visioenen vanuit de bron; Boeddha en de uil; De verwarde mens; De levensbron; De laatste stap naar bewustzijn; Bronnen van inspiratie, Verzamelde wijsheid, Historisch Schotland

Datasheet

Auteur:Kees Rodenburg
Aantal pagina's:160
Uitvoering:paperback met flappen
Nur:512
Verschijningsdatum:mei 2021
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493201224

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

North Coast 500 - Schotland

North Coast 500 - Schotland

Een ontdekkingsreis door Noord-Schotland.

Schrijf uw recensie

12 Andere producten in dezelfde categorie: