Vogelgids voor beginners Bekijk groter

Vogelgids voor beginners

978 94 93201 85 9

Ontdek de 50 mooiste vogels van de lage landen

Meer details

€ 22,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Inge Duijsens kiest in Vogelgids voor beginners niet voor een ‘tsunami’ aan vogelsoorten waardoor de vogelspotter in spe niet weet waar te beginnen , maar selecteerde voor  dit zeer toegankelijke boek de mooiste  door haar zelf gefotografeerde vogels  in Nederland en België en laat zien wat er allemaal te ontdekken valt. Een stimulans  om naar buiten te gaan en om zelf deze 50 gewone en bijzondere vogels te gaan spotten in de nabije omgeving.

Inge beschrijft ze haar persoonlijke ervaringen met deze vogels, leuke weetjes over de vogels én geeft  tips om ze te herkennen. Daarnaast natuurlijk aanwijzingen  waar en wanneer je deze vogels kunt tegenkomen en hoe je ze kunt vinden. Veel vogels leven hier het hele jaar door, maar er zijn ook soorten die hier alleen in de zomer of winter te zien zijn

Een aantal vogels kent iedereen wel en wordt gezien als onze ‘ gewone ‘soorten. Inge weet dan op haar bijzondere manier deze soorten vast te leggen en laat de lezer meegenieten van de prachtige natuur bij ons om de hoek. Van het eenvoudige pimpelmeesje dat zich als een parachuutje laat vallen tot het verborgen leven van de roerdomp, een reiger met een zeer goede schutkleur die een teruggetrokken leven leidt in het riet. Waar vind je ze, en hoe benader je ze? Waar moet je op letten?

Laat je door de mooie foto’s en verhalen inspireren om er zelf op uit te gaan.

Datasheet

Auteur:Inge Duijssens
Aantal pagina's:128
Uitvoering:paperback
Nur:435
Verschijningsdatum:Verschijnt september 2022
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93201 85 9

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Vogelgids voor beginners

Vogelgids voor beginners

Ontdek de 50 mooiste vogels van de lage landen

Schrijf uw recensie